Otvoreno prvenstvo u kucanju vaskršnjim jajima

Otvoreno prvenstvo u kucanju vaskršnjim jajima okupilo je porodice iz cele Srbije, BiH, Crne Gore i Makedonije.

U kategorijama seniori, juniori i pioniri takmičilo se preko 100 učesnika, a glavna nagrada otišla je u Bor. Ovog puta Dino park je četvoročlanu porodicu nagradio vikendom na Zlatiboru, dok je drugoplasiranoj devojčici iz Leskovca pripala godišnja porodična karta za Dino park.

Najradosniji praznik okupio je porodicu, a Dino park svojim idejama uspeo je, kao i uvek, da ih što više zbliži i ujedini.

"Da li je sreća blaga puna vreća?" - dečiji književni konkurs

Dino park Zlatibor raspisuje dečiji književni konkurs na temu:  
"Da li je sreća blaga puna vreća?"

Pravo učešća imaju deca uzrasta od 7 do 13 godina. Konkurs je otvoren od 1.aprila do 1.maja 2021. godine. Radove slati na e-mali marketing@dinopark.rs ili na adresu Sportova bb, 31315 Zlatibor.
Drugaru, osvoji porodični vikend na Zlatiboru,  godišnju kartu za Dino park i još mnogo vrednih nagrada za tebe i tvoji porodicu!I
I zato, olovku u ruku i piši!

 

NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL

Srbija, Crna Gora, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Engleska, Švedska, Švajcarska,Amerika, Nemačka, Austrija, rezervisale su svoje mesto na jedinstvenom dočeku Nove Godine za decu. Vidimo se 31.12.tačno u podne. ?‍?‍?‍???❤️?‍♀️?‍♂️???

Dino park deci na dar - poseta Novom Pazaru

U okviru humanitarne akcije Dino park deci na dar, posetili smo danas Dečije odeljenje bolnice u Novom Pazaru i darivali deci i bolnici prikladne simbolične poklone.
Oduševljeni gostoprimstvom domaćina, upućujemo veliku zahvalnost gradonačelniku gospodinu Biševcu, direktoru bolnice dr.Mahmutoviću i njihovim saradnicima a deci želimo najbrži oporavak. Puni prelepih utisaka vraćamo se u naš park, da našu akciju nastavimo dalje.
Bogatstvo darivanja je najveća ljudska dragocenost.